Dostava

Stroški in dostava telegramov

Dostava telegramov je izvedena isti ali naslednji dan po sprejemu naročila, odvisno od časa naročila. Pogodben partner za dostavo pošiljk je dostavna služba  GLS, vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem lahko naročilo izpolnil bolj učinkovito.
Dostava telegramov v porodnišnice po Sloveniji;
Dostava telegramov v porodnišnico Ljubljana, Postojna, Kranj, Jesenice, Celje, Maribor, Ptuj, Murska Sobota, Slovenj Gradec, Novo mesto, Brežice, Trbovlje, Izola ter Šempeter (Nova gorica).
Telegram dostavljamo vse dni v tednu, med vikendi in prazniki ne dostavljamo.
  • Vsi izdelki v spletni trgovini Spominčica bodo odpremljeni v roku 1-5 dni (odvisno od zaloge in časa naročila). 

  • Telegrami oddani ob petkih ter med vikendom so dostavljeni v ponedeljek, telegrami oddani med praznikih, so dostavljeni naslednji delovni dan.Telegrame dostavljamo od ponedeljka do petka, med vikendi in prazniki ne dostavljamo!

V kolikor mislite, da bo porodnica že doma, nam lahko sporočite tudi njen domači naslov.
Cena dostave v porodnišnico je 5,90 EUR z vključenim 22% DDVjem, dostava na dom 3,90 EUR. Stroški dostave so zaračunani in navedeni na naročilu in računu za izdobavljenim blagom in jih poravnate skupaj z zneskom naročila.

Dostava telegramov porodnicam se izvaja v skladu z navodili porodnišnic in pogoji poslovanja.

V rok dostave niso vključeni:
  • Dnevi, ko naslovna pošta ne posluje.
  • Čas, ko dostavna služba nima organizirane dostave hitrih pošiljk.
  • Čas zamude zaradi nepravilnega in nepopolnega naslova in kontaktnih podatkov.
  • Čas zamude zaradi višje sile ali zaradi zastoja brez krivde podjetja Tina Primc s.p.

Porodnicam v Porodnišnici Postojna telegramov z darili ni dovoljeno prinašati v sobe, zato je z vodstvom Porodnišnice Postojna dogovorjen sledeči način dostave in vročitve telegramov; Porodnice lahko telegrame z darili, ki bodo prispeli na njihovo ime, prevzemajo pri pismonoši, ki bo v avli Porodnišnice Postojna vsak dan od ponedeljka do petka med 16.30 in 16.45 uro. Telegrame, ki bodo prispeli na pošto Postojna ob sobotah, lahko porodnice prevzamejo od ponedeljka dalje v avli Porodnišnice Postojna oziroma na pošti 6230 Postojna. Telegrame lahko v imenu porodnice in ob predložitvi izpolnjenega in podpisanega pooblastila prevzame tudi pooblaščenec, in sicer v avli Porodnišnice Postojna ali na pošti 6230 Postojna, Ulica 1. maja 2 a. Pošta 6230 Postojna posluje od ponedeljka do petka med 8. in 19. uro, ob sobotah med 8. in 12. uro. Telegrame brez daril (samo voščilnica) bo pošta izročila pooblaščeni osebi Porodnišnice Postojna, ki bo poskrbela za dostavo voščilnice v sobo.

Dostava izdelkov na poljubni domači naslov na območju Republike Slovenije je izvedena v roku 1-5 dni po prejemu naročila. 

Ob nedeljah in praznikih se dostava ne opravlja, ampak se storitev opravi naslednji delovni dan oz. v soboto, če je to naslednji dan po prazniku.
Cena dostave v porosnišnico je 5,90 EUR z vključenim 22% DDVjem (ne glede na težo, količino in velikost vašega naročila), dostava na dom 3,90 EUR. Stroški dostave so zaračunani in navedeni na naročilu in računu za izdobavljenim blagom in jih poravnate skupaj z zneskom naročila.